Muziekvereniging
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Sponsorkliks

SponsorkliksLOGO

Sponsorkliks, wat is dat?

Met Sponsorkliks kun je extra inkomen voor de vereniging verdienen zonder dat je daar echt iets extra’s voor hoeft te doen.

Het idee is dat je via de sponsorklikpagina aankopen doet bij de deelnemende webwinkels. Deze winkels sponsoren een klein deel (de commissie) aan de vereniging die je als sponsordoel hebt aangegeven.

Sponsor De Bazuin door je internetaankopen via deze link aan te schaffen. Sponsort u mee?

KLIK HIER voor meer informatie en hoe het in de praktijk werkt.

Aankomende evenementen